söndag 17 september 2017

Fin recension på Villa-Freja.se

Igår fick "Gillad som du är" en fin recension på bokbloggen Villa-Freja.se
Så här skriver hon:

Gillad som du är handlar om vikten och viljan om att passa in i ett sammanhang. Den handlar om kärlek och mod, om vänner som sviker och om förlåtelse, om starkt driv och förändring och om att göra allt för att bli sedd och älskad.

Kia har precis börjat sexan. Sedan föräldrarna skilde sig bor hon och hennes mamma numer i lägenhet och Kia har fått byta skola. Pappa har flyttat till Australien med sin nya kärlek. Allt känns jobbigt. Kia har egentligen alltid tyckt om skolan och har lätt för att lära sig men det känns jobbigt att vara ensam. Det är inte så att de andra är taskiga, de har bara redan vänner.
För att slippa vara ensam på rasterna börjar Kia hänga med Mirre och hennes gäng. Men för att passa in tvingas Kia gör saker som hon inte vill.
Kia har aldrig tyckt mycket om idrott men nu bestämmer hon sig för att börja springa för att på så vis komma bort från alla jobbiga känslor. Löpning är också något som Viktor håller på med. Han, den där snygge killen i sjuan som Kia spionerar på via Instagram.

En viktig bok om kamratskap, grupptryck och mod. En bok med bra språk och driv. Ser fram emot en fortsättning.
Den här tjusiga bilden finns på Villa-Frejas hemsida och Instagramkonto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar