Om migJag heter Camilla Dahlson och skriver för barn, unga och vuxna. Redan som barn skrev jag små berättelser, serier och noveller, men det var först i augusti 2013 som jag äntligen fick debutera med min bok "Jag vill också dansa" på Opal förlag. Vilken känsla att få hålla sin första bok i handen! 

Jag har tidigare arbetat som journalist på både dags- och fackpress. Jag är utbildad civilekonom och har arbetat som det under många år. 
Det är så härligt att få utveckla en bokidé till ett manus och sedan förhoppningsvis se den bli till en bok. Jag är hittills utgiven med tjugo böcker. 
På fritiden gillar jag att vara tillsammans med min familj, gärna ute i skogen. Jag gillar också att läsa, träna, gå på bio eller konserter eller måla och teckna. 
Jag är uppväxt i östgötska Boxholm, men bor sedan många år tillbaka i småländska Bankeryd. 

Jag kommer gärna på författarbesök i din skola, boka genom Författarcentrum eller direkt genom mig på camilla.dahlson@gmail.com

Författarbilder finns på Lind o Co:s hemsida https://www.lindco.se/forfattare/camilla-dahlson/


2 kommentarer:

 1. Hej!
  Har inte upptäckt dig förrän nu av en slump. Lyssnar på böcker och sökte på nästa bok och hamnade hos dig och en bok om Sommen. Eftersom jag är från Kisa och känner till många av platserna runt Sommen sedan barndomen. Det blev en rolig och trevlig lyssning så jag sträcklyssnade på alla böckerna.
  Hoppas att du fortsätter att skildra mina och dina hembygdstrakter för det är spännande att lyssna på.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad roligt att höra att du har lyssnat på mina böcker! Och att du är från Kisa. Jag jobbar faktiskt på en femte bok om Sommen nu! Men innan den kan få bli bok kommer ett par andra romaner ut! Roligt om du vill lyssna eller läsa dem också. I "Det lilla biblioteket på Söder" som kommer ut i september 2021 blir det en avstickare till Tranås, även om boken utspelar sig i Stockholm. Stort tack för lycka till!

  SvaraRadera