lördag 19 september 2020

Droppen Dripp får fina recensioner

 Det har börjat droppa in recensioner för Droppen Dripp på äventyr. Så roligt att Dripp verkar gå hem både bland barn och vuxna. Ninas Bokhylla har testat den i en barngrupp och både hon och barnen verkar mycket nöjda. "Vilken underbar barnbok! Den är rolig, spännande. lite läskig men alldeles alldeles underbar!" skriver hon. Hon skriver att barnen satt som fastklistrade och lyssnade uppmärksamma på hela sagan  och de efteråt gick ut i regnet och fantiserade om att de såg Dripp och Doris. De hade också berättat om boken hemma. 

Jag blev så glad över den här recensionen.. Det är inte lätt att som författare veta hur barn ska reagera på en bok. Jag har förstås läst texten för mina egna barn innan den blev bok, men barn brukar gilla att höra sina föräldrar berätta så det går inte riktigt att lita på att det funkar i en barngrupp trots att de egna barnen gillar en berättelse. 


Häromdagen lade också Youtubern Jennifer Seger ut en fantastisk recension av Droppen Dripp. "Bästa och finaste barnboken jag läst som fokuserar just på vattnets kretslopp" skriver och säger hon. Här är länk till hela den fina recensionen. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar