måndag 17 februari 2020

Författarmiddag på Thielska Galleriet

I fredags bjöd Lind & Co in till författarmiddag på Thielska Galleriet ute på Djurgården i Stockholm. Jag och Ann-Charlotte Persson gjorde en gemensam resa dit från Jönköping och det var mycket trevligt. Någon timme före middagen träffades också vi som kom utifrån (ej Stockholm) på en bar för en fördrink tillsammans med vår förläggare Zandra Weldon och redaktörerna Maria Neij och Annika Lidbeck. Så kul att få en chans att hänga lite när vi ändå var i storstan.
På Thielska fick vi en kort rundvandring bland konsten och sedan serverades middag mitt bland alla tavlor. Maten var lagad av Monika Ahlberg och den var fantastiskt god. Trattkantarellsoppa plus pilgrimsmussla till förrätt, torskrygg, potatispuré och polkabetor till varmrätt och sist men inte minst pavlova till dessert.
Så roligt att få chansen att få träffa kollegor, författeriet är ju annars ett väldigt ensamt jobb och det är roligt att ibland få prata om skrivandet med likasinnade som förstår och som kan relatera. Hela arrangemanget var så lyckat!
Men nu är det dags att komma tillbaka in i rutinerna igen efter en veckas sportlov; böcker ska skrivas och böcker ska redigeras!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar